nieuws

DAT LUCHT OP
Hout is een natuurlijk materiaal dat reageert op luchtvochtigheid. Vriest het buiten dat het kraakt, krimpt binnen uw mooie houten vloer. Met kans op zichtbare naden en kieren. Een natuurlijke reactie van hout op droge lucht. Dit kunt u gemakkelijk voorkomen. Dat lucht op!

Een relatieve luchtvochtigheid (RLV) tussen 50 en 65% wordt aangeraden bij een kamertemperatuur van ca. 19° C. Lager is ongezond voor uw vloer, voor uw meubels én uw eigen gezondheid. Een optimale relatieve luchtvochtigheid verlengt bovendien de levensduur van uw houten vloer.

Een luchtbevochtiger zorgt voor de optimale relatieve luchtvochtigheid en is dus geen overbodige luxe. Bovendien mag onze collectie Stadler Form best gezien worden. Voor elke situatie biedt deze Zwitserse fabrikant een passend model in een strak design. Dat lucht nog meer op.

TIPS VAN ONZE PARKETTEURS

  • Controleer met een hygrometer regelmatig de relatieve luchtvochtigheid in huis.
  • Daalt de relatieve luchtvochtigheid <50% breng hem dan met een luchtbevochtiger op het juiste peil. Een radiatorbakje of water koken helpen niet.
  • Verwarmt u de woning met een airco, dan levert dit extra droge lucht op. Het is dan belangrijk om de relatieve luchtvochtigheid regelmatig te controleren en te bevochtigen.
  • Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw mooie vloer. Bij een geoliede parketvloer is het belangrijk om de bij aanschaf ontvangen onderhoudsmiddelen consequent te gebruiken. Het verzadigt uw vloer optimaal, waardoor deze beter bestand tegen schommelingen van de luchtvochtigheid.

Vragen over relatieve luchtvochtigheid of onderhoud van uw vloer? Onze vloerexperts staan voor u klaar.


WELKOM IN ONZE SHOWROOM
Een vrijblijvend en gratis vloeradvies vraagt tijd, aandacht en een vers gezet kopje Blanche Dael koffie. Klanten ervaren dat als bijzonder prettig. Plan daarom uw showroombezoek van te voren in. Zo kunnen wij ons nog beter voorbereiden op uw bezoek. Wij heten u van harte welkom in onze showroom.

T. 045 - 5 326 326
info@bloemenparket.nl
calendly.com/bloemenparket

REGULIERE OPENINGSTIJDEN
Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Lunchpauze: 12.30 - 13.00 uur

Wilt u buiten onze openingstijden onze showroom bezoeken, neem telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken: 045 – 5 326 326.

Voor meer inspiratie volg ons op social media voor actuele info.


WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!
Omdat steeds meer klanten kiezen voor onze mooie vloeren en (al bijna 50 jaar) vakmanschap, is er binnen ons team plaats voor nieuwe medewerkers. Zie https://bloemenparket.nl/nl/vacatures voor onze huidige vacatures!


VOLG ons ook via Facebook, LinkedIn en Instagram 

 
nieuws

RELATIEVE LUCHTVOCHTIGHEID

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

 
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl