nieuws

OPEN MET DE BOUWVAK

We zijn er ook voor jullie tijdens de bouwvak van 25 juli t/m 15 augustus! 
Dinsdag t/m vrijdag: 10 - 17 uur 
Zaterdag: 10 - 16 uur


SCRATCH NO MORE BESCHERMDOPJES

Voorzie stoelen en ander meubilair dat veel verschoven wordt van beschermdopjes. Geen krassen meer met Scratch no More beschermdopjes. Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Wilt u geen krassen meer op uw vloer? Kies dan voor Scratch no More! Bestel direct bij http://bloemenparket.scratchnomore.nl en ontvang 5% korting op uw aankoop.


CORONAVIRUS MAATREGELEN

Beste klant,
Het Corona Virus (COVID-19) is iets wat ons allemaal momenteel erg bezig houdt. Wij doen er alles aan om besmetting te voorkomen. Onze showroom is bij voorkeur geopend op afspraak. Wij verzoeken u een afspraak in te plannen. Dit kan via ons telefoonnummer: 045 - 5 326 326 of per mail info@bloemenparket.nl

Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Lunchpauze: 12.30 - 13.30 uur 

Zowel van onze parketteurs als van onze klanten krijgen wij de vraag of het leggen van de nieuwe vloer nog kan doorgaan.
 Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst blijven zijn en proberen om de vloeren op de gewenste en afgesproken datum te plaatsen. Maar dit kan alleen als we allemaal samenwerken. Via deze weg willen wij onze klanten dan ook vragen om (mogelijke) Corona besmetting in het huishouden waar de vloer geplaatst wordt per omgaande aan ons te melden. Voelt u zich grieperig, heeft u koorts of bent u verhouden en moet u hoesten verplaatst dan svp tijdig de gemaakte afspraak. Ons streven is om alle vloeren zonder vertraging te plaatsen. Indien dit echter niet mogelijk is, zal er samen met de klant worden gekeken naar een andere datum of zal de plaatsing van de vloer worden uitgesteld totdat de besmetting in het huishouden waar de vloer geplaatst wordt voorbij is.
 
Dus is er een Corona besmetting in uw huishouden of vertoont iemand symptomen die kunnen lijken op een Corona besmetting? Meld dit ons dan alstublieft tijdig. 
Ook als er vanuit ons bedrijf werknemers zijn met gezondheidsklachten hopen wij op uw begrip als wij er noodgedwongen voor moeten kiezen de werkzaamheden bij u uit te stellen.
 
Tot slot willen wij u wijzen op de hygiëne richtlijnen van het RIVM. 
Ook wij volgen de richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM.
 
Alvast bedankt voor uw begrip en uw medewerking.
 
Met vriendelijke groet,
Ingrid Bloemen
Bloemen Parket BV


VACATURES BLOEMEN PARKET
WERK JIJ GRAAG MET JE HANDEN?

Bloemen Parket groeit en zoekt parketteurs die warm lopen voor vakmanschap. Ben jij die teamworker van vlees en bloed, die enthousiast mooie vloeren wil realiseren voor een stabiel familiebedrijf?
 
Met een openlijke zoektocht naar nieuwe, aankomende parketteurs legt Ingrid Bloemen de trend binnen de bouw gerelateerde bedrijven bloot. “Iedereen is naarstig op zoek naar handen”, zegt zij. “Dit  beeld contrasteert fel met de opleidingen, die studenten veel liever naar de kennisbranche loodsen. Een goede vakman blijft goud waard en de tijden dat werken in de bouw vies, zwaar en ongezond kan zijn, ligt ver achter ons. Wij werken met moderne, veilige en milieuvriendelijke apparatuur en producten. Het welzijn van de werknemer draagt meer dan ooit bij tot het succes van elke onderneming. Ben je goed voor je personeel, dan betaalt die investering zich ook terug. Korte lijnen, met ieder zijn of haar verantwoordelijkheden zijn de ankers die van Bloemen Parket een rots in de branding hebben gemaakt.”
  
HOU(T) JIJ VAN HOUT?
Parketteur bij Bloemen Parket betekent met passie zelfstandig en vakkundig parket, laminaat, pvc- en houten vloeren leggen, schuren, borstelen, afwerken, repareren en onderhouden. Legervaring is mooi meegenomen, een rijbewijs B een must.  Op de klok kijken mag, maar ons werk beperkt zich niet altijd van 9 tot 5. Kom je bij onze klanten over de vloer, dan ben je klantgericht en dienstbaar in het belang van onze goede reputatie. Ben jij een ervaren timmerman, interieurbouwer of woninginrichter en heb je interesse, dan willen we je het vak graag leren.

Herken je je hierin en ben je ervan overtuigd dat jij als parketteur een meerwaarde kunt leveren aan ons familiebedrijf, motiveer dan kort maar krachtig waarom jij onze toekomstige man bent.
 
Mail je sollicitatie samen met je CV en foto naar: info@bloemenparket met als onderwerp ‘Sollicitatie’.

Vacature parketteur >>
Vacature woninginrichter >>
Vacature interieurbouwer >>

 
nieuws

OPEN MET DE BOUWVAK

SCRATCH NO MORE BESCHERMDOPJES

CORONAVIRUS MAATREGELEN

VACATURES BLOEMEN PARKET
WERK JIJ GRAAG MET JE HANDEN?

 
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl