familiebedrijf

Bloemen Parket is nog een Limburgs familiebedrijf binnen de branche. De successtory begint als Ger Bloemen zijn eerste parketvloer verkoopt. Aan een bekende in de straat. Vanuit de garage want dat is de showroom, waar op de vloer, tegen de muren en aan het plafond de vloermonsters hangen. Zelfs de woonkamer wordt erbij betrokken. Inmiddels al 48 jaar geleden. 

Ger gaat letterlijk de boer op om vloeren te verkopen, terwijl zijn echtgenote Margriet zich bekommert over de pasgeboren Ingrid en de klanten aan huis. De zaak floreert zo goed dat midden jaren 70 een nieuwe showroom aan de Rukkenerweg te Nieuwenhagen wordt geopend.

“WIJ GELOVEN IN DE KRACHT
VAN EEN FAMILIEBEDRIJF”

Bloemen Parket wordt trendsetter in parket, laminaat, vinyl en houten vloeren. Stralen en borstelen van vloeren is een innovatie uit eigen keuken. Net zoals de plakplintjes en de zelfontwikkelde 'Bonnefantenvloer'. Als Ingrid Bloemen het roer overneemt, wordt deze strategie doorgezet. Met een nieuwbouw en inspirerende showroom in Kerkrade. Modern, eigentijds en innovatief binnen een aangenaam familiaal decor, dat voor elke klant aanvoelt als een warme deken.
nieuws

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

 
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl