nieuws

TOUR D'AU FOUR

Tour d’au Four staat weer voor de deur. Op zaterdag 18 en zondag 19 maart in de keuken showroom van Au Four in Hoensbroek. Een weekend vol inspiratie op het gebied van keukens, wonen en lifestyle. Au Four laat dit weekend samen met haar partners, waaronder Bloemen Parket, alle noviteiten op keuken- en interieurgebied zien in een inspirerende setting tijdens het jaarlijkse woonevent Tour d’au Four. U wordt als klant meegenomen in de wondere wereld van keukens, interieur en alles op het gebied van (ver)bouwen. We tonen u, elk vanuit ons eigen vakgebied het nieuwste en het mooiste.

We hebben allen een hart voor de zaak en gaan voor kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg. Met dit motto zijn we ook dit jaar weer aan de slag gegaan om dit event tot een groots succes te maken. Ga sfeer proeven in de keukenshowroom van Au Four.

  • Bloemen Parket – Vloeren
  • Jack Waayen – Beeld & Geluid
  • Rob Stassen – Woninginrichting
  • Moonen Bouw – Bouwkundig advies
  • Berden Design – Designmeubelen

Daarnaast vinden er diverse kookworkshops plaats van Quooker, ATAG en Bora, kunt u genieten van een hapje van Smaak en Vermaak en verzorgt Vinolo een wijnproeverij. Ook Blanche Dael is aanwezig om u te voorzien van een heerlijke kop koffie.

Graag tot ziens tijdens Tour d’au Four!

Openingstijden
Zaterdag 18 maart van 10.00 – 16.00 uur
Zondag 19 maart van 12.00 – 17.00 uur

Au Four
Akerstraat-Noord 350
Hoensbroek


DAT LUCHT OP…
Hout is een natuurlijk materiaal dat reageert op luchtvochtigheid. Vriest het buiten dat het kraakt, krimpt binnen uw mooie houten vloer. Met kans op zichtbare naden en kieren. Een natuurlijke reactie van hout op droge lucht. Dit kunt u gemakkelijk voorkomen. Dat lucht op! Een relatieve luchtvochtigheid (RLV) tussen 50 en 65% wordt aangeraden bij een kamertemperatuur van ca. 20° C. Lager is ongezond voor uw vloer, voor uw meubels én uw eigen gezondheid. Een optimale relatieve luchtvochtigheid verlengt bovendien de levensduur van uw houten vloer. Een luchtbevochtiger zorgt voor de optimale relatieve luchtvochtigheid en is dus geen overbodige luxe. Bovendien mag onze collectie Stadler Form best gezien worden. Voor elke situatie biedt deze Zwitserse fabrikant een passend model in een strak design. Dat lucht nog meer op…

TIPS VAN ONZE PARKETTEURS

  • Controleer met een hygrometer regelmatig de relatieve luchtvochtigheid in huis.
  • Daalt de relatieve luchtvochtigheid <50% breng hem dan met een luchtbevochtiger op het juiste peil. Een radiatorbakje of water koken helpen niet.

Heeft u vragen over de relatieve luchtvochtigheid of het onderhoud van uw vloer? Onze vloerspecialisten adviseren u graag bij de aankoop van een luchtbevochtiger en de juiste onderhoudsproducten.


WELKOM IN ONZE SHOWROOM
Een vrijblijvend en gratis vloeradvies vraagt tijd, aandacht en een vers gezet kopje Blanche Dael koffie. Klanten ervaren dat als bijzonder prettig. Plan daarom uw showroombezoek van te voren in. Zo kunnen wij ons nog beter voorbereiden op uw bezoek. Wij heten u van harte welkom in onze showroom.

T. 045 - 5 326 326
info@bloemenparket.nl
calendly.com/bloemenparket

REGULIERE OPENINGSTIJDEN
Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Lunchpauze: 12.30 - 13.30 uur

Voor meer inspiratie volg ons op social media voor actuele info.


WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!
Omdat steeds meer klanten kiezen voor onze mooie vloeren en (al bijna 50 jaar) vakmanschap, is er binnen ons team plaats voor nieuwe medewerkers. Zie https://bloemenparket.nl/nl/vacatures voor onze huidige vacatures!


VOLG ons ook via Facebook, LinkedIn en Instagram 

 
nieuws

TOUR D'AU FOUR

DAT LUCHT OP…

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

 
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl